BREKEND nieuws! Road Racing Grunn en GewoonDennis Racing bundelen de krachten tijdens de 4 uren van Assen op maandag 2 september 2019.

 

Deze endurance wedstrijd zullen we als team Road Racing Grunn deelnemen met een 3e (gast)rijder: Dennis Batterink, beter bekend als GewoonDennis #346. De afgelopen wedstrijden op Assen en Circuit Zandvoort stond Dennis al naast Robin #758 en Joost #759 onder de tent en in de pitbox. Dennis rijdt net als Robin en Joost dit seizoen zijn eerste races in de ZAC en gaat met zijn Aprillia RSV Mille mooi gelijk op met Joost in de NK Rookies 600-1000 . Top dat wij deze uitdaging met z’n drieën aan kunnen gaan!

Hoe ziet zo’n endurance wedstrijd er nou uit? Een team bestaat uit tenminste 2 rijders en maximaal 4 rijders. Ieder team heeft de beschikking over slechts één transponder. Iedere rijder van het team dient aan 1 van de 4 kwalificaties deel te nemen. Het totaal van de 4 snelste rondetijden uit de 4 kwalificaties is bepalend voor de startopstelling. De snelste rijder van het team moet aan de race beginnen. In de race mag je niet langer dan 30 minuten + 1 ronde aaneengesloten op de baan zijn. Aan de 3 snelste teams van iedere klasse worden (aan iedere rijder) unieke bokalen uitgereikt!

Kom je ook?

Wij zien deze bijzondere wedstrijd als een unieke gelegenheid om familie, vrienden en sponsors uit te nodigen langs te komen bij ons in de box. Kom proeven van de unieke sfeer tijdens een (endurance) wedstrijd, onder het genot van een hapje en drankje.

Download het tijdschema

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door :

Dakservice Gooiland Verbeek VanMarle

Een 4 uurs endurance wedstrijd houdt veel meer in dan alleen racen. Denk hierbij aan benzine bijtanken, bijhouden van het aantal gereden rondes, de motoren opbokken en in de bandenwarmers, transponder wissels etc. Om dit alles in goede banen te leiden krijgen wij hulp van Jeroen (JK Motoren), Koen en Jannes. Zij hebben hier speciaal vrij voor genomen. Klasse heren!

En doe je mee?

Wil jij ons ook op ondersteunen tijdens dit evenement, in welke vorm dan ook, neem gerust contact met ons op. Wij hopen jullie in groten getale te verwelkomen, aanstaande 2 september @ the Cathedral of Speed!!!

Box ft. GewoonDennis #346

Categories: Nieuws