En toen was er zelfs Road Racing Grunn merchandise! 🤗 Nu in onze eigen webshop verkrijgbaar: de unieke Grunneger koffiemok! Met ons logo en lijfspreuk “Er gaat niets boven wegrace!”

 

Misschien heb je ‘m al zien opduiken bij onze hoofdsponsors: de rrGrunn mok is nu te bestellen via onze webshop, voor €9,99 excl. verzendkosten.

Voor verzenden geldt het standaard PostNL tarief; ook is gratis afhalen mogelijk in/om Groningen, of op de paddock van een van de circuits waar wij binnenkort rijden 👊

Naast de mok kun je ook stickersets met ons 2020 logo erop (mee)bestellen, en wie weet in de toekomst nog meer moois ✨

 

Steun Road Racing Grunn

De volledige opbrengst van de merchandise gaat naar Stichting Road Racing Grunn en zal enkel en alleen gebruikt worden voor activiteiten in belang van de Stichting.

Stichting Road Racing Grunn heeft ten doel: het beoefenen en promoten van wegrace in (Noord) Nederland. Met als basis een team van twee rijders, beoogt de stichting aan zoveel mogelijk races en trainingsdagen deel te nemen en zet zij zich in voor hetgeen daarmee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn. De stichting beoogt niet het maken van winst.

.

Categories: Nieuws