Hallo Racevrienden!!

Ik ben Dave Kooij en woonachtig in Flevoland. De passie voor motoren begon al op jonge leeftijd, en dan met name kijken naar de MotoGP, BSB en WSBK wedstrijden.

De passie voor motoren was er altijd al, maar zelf rijden kwam pas toen ik in 2007 mijn motorrijbewijs behaalde. Na een aantal jaren op de straat te hebben gereden en diverse bekeuringen verder, kreeg ik van mijn vriendin een circuit dag cadeau. Dit was een hele mooie ervaring! Op het TT Circuit rijden waar alle grote namen gereden hebben. Sindsdien ben ik besmet geraakt met circuit rijden. Dit wilde ik vaker gaan doen!

Elk jaar nam het aantal circuitdagen steeds meer toe en werd het serieuzer. De volgende stap was dan ook wedstrijden gaan rijden met mijn racevrienden. In 2018 heb ik met een aantal racevrienden de TOMS-cursus gevolgd en mijn racelicentie behaald. Dit zodat ik vervolgens wedstrijden kon gaan rijden. In 2019 heb ik diverse wedstrijden gereden en voor het eerst een 4-uurs endurance race op het TT Circuit van Assen gereden.

In 2019 leerde ik de teamleden van Road Racing Grunn kennen toen we elkaar regelmatig op verschillende circuits tegenkwamen. Al snel hadden we leuk contact met elkaar, doordat we allemaal dezelfde instelling hebben: Racen, lol en herinneringen maken met elkaar!!