Hallo racevrienden en geïnteresseerden!!!

Robin #758

Ik ben Robin, 42 jaar en woonachtig in Niezijl, een klein dorpje onder de rook van Groningen. Hier woon ik met mijn prachtige gezin.

Al van jongs af aan was ik geïnteresseerd in de motorsport en dan met name MotoGP en WSBK. Vele jaren ging ik al naar de MotoGP in Assen, alwaar het motorvirus steeds heviger werd. In 2002 heb ik dan ook mijn motorrijbewijs gehaald en waande ik mijzelf al gauw een hele snelle jongen op de weg. Uiteraard ging dit gepaard met vele boetes waarbij ik tot de conclusie kwam dat ik deze capriolen beter op het circuit kon gaan vertonen; dit ben ik dan ook gaan doen vanaf medio 2009 en dit werd langzaam maar zeker steeds groter en serieuzer.

Seizoen 2019

Inmiddels zit het eerste wedstrijdjaar erop en wat voor jaar was dat!!! Vanuit de Rookie cup door gestoten binnen een jaar naar de Supersport 1000. En dan ook nog eens in een team: Road Racing Grunn!!!

Wat ik in 2019 allemaal heb meegemaakt, zie je terug in onze raceverslagen en de media pagina!

Seizoen 2020

In 2020 zal ik weer deelnemen in de ZAC competitie, ook is het de bedoeling dat het OWCUP avontuur herhaald wordt, met meerdere optredens in deze competitie. Doel is om dit jaar in de top 10 te eindigen van het NK Supersport 1000 met een nieuwe aangeschafte motor een Suzuki gsxr 1000 k9. Uiteraard is 1 en ander weer afhankelijk van mijn werk, maar we gaan er weer voor in 2020!!

Wij als team zullen jullie allen gaan voorzien van verslagen van al onze avonturen op de diverse circuits met nieuwtjes en nog veel meer.

Uiteraard zijn jullie ook van harte welkom om mij/ons in actie te zien, om met ons de passie te delen en te mogen aanschouwen, wat een unieke sfeer in de racesport met zich mee brengt!

De voorlopige data staan vermeld op de website; de definitieve data waarop wij zullen racen zullen we tijdig kenbaar maken. Koffie plus iets erbij zal altijd voor jullie klaar staan.

See you on the track in 2020 to support us!!!!

Met veel dank aan onze sponsors en Club Tikkie ❤️

Wil jij ook sponsoren?

Join the Club!

Sponsor Robin

Robin #