Hallo racevrienden en geïnteresseerden!!!

Ik ben Robin, woonachtig in het hoge Noorden. Al van jongs af aan was ik geïnteresseerd in de motorsport en dan met name MotoGP en WSBK.

Vele jaren ging ik al naar de MotoGP in Assen, alwaar het motorvirus steeds heviger werd. In 2002 heb ik dan ook mijn motorrijbewijs gehaald en waande ik mijzelf al gauw een hele snelle jongen op de weg. Uiteraard ging dit gepaard met vele boetes waarbij ik tot de conclusie kwam dat ik deze capriolen beter op het circuit kon gaan vertonen; dit ben ik dan ook gaan doen vanaf medio 2009 en dit werd langzaam maar zeker steeds groter en serieuzer.

Seizoen 2019

Het eerste wedstrijdjaar en wat voor jaar was dat!!! Vanuit de Rookie cup door gestoten binnen een jaar naar de Supersport 1000. En dan ook nog eens in een team: Road Racing Grunn!!! Wat ik in 2019 allemaal heb meegemaakt, zie je terug in onze raceverslagen en de media pagina!

Seizoen 2020

Vooraf waren de verwachtingen hoog gespannen voor 2020 en was er een ambitieus raceseizoen uitgestippeld, echter leven we nu onder andere omstandigheden en moesten we daar flexibel mee om gaan. Ons seizoen begon 10 juni en het werd weer een regelrechte rollercoaster met vele hoogtepunten🔥. Er werden goede resultaten behaald in de Eurocup Pro Sport 1000 en in de OW cup Pro cup 1000, een dik nieuw pr gereden en we werden met het team 2e in onze klasse tijdens de 4 uur van Assen!!
Dus ondanks al het gedoe kijken we heel tevreden terug op afgelopen raceklaar.

Seizoen 2021

Inmiddels zijn we al weer 2 jaar team Road Racing Grunn en staan ons weer nieuwe avonturen te wachten in 2021! Dit gaan we doen met een 3e rijder. Voor het nieuwe seizoen heb ik mijzelf uiteraard weer bepaalde doelen gesteld en zal ik zoveel mogelijk starten in de ZAC en in het IDC, doel

hier is behalen van top 10 klasseringen. Tevens wil ik mijn rondetijd richting de 1:48 brengen. Als team zullen wij jullie allen blijven voorzien van verslagen van al onze avonturen op de diverse circuits met nieuwtjes en nog veel meer zoals jullie van ons gewend zijn!

Wat ik in 2019 en 2020 allemaal heb meegemaakt, zie je terug in onze raceverslagen en de media pagina!

Robin #758