Hallo racevrienden en geïnteresseerden!!!

Ik ben Robin, woonachtig in het hoge Noorden. Al van jongs af aan was ik geïnteresseerd in de motorsport en dan met name MotoGP en WSBK.

Vele jaren ging ik al naar de MotoGP in Assen, alwaar het motorvirus steeds heviger werd. In 2002 heb ik dan ook mijn motorrijbewijs gehaald en waande ik mijzelf al gauw een hele snelle jongen op de weg. Uiteraard ging dit gepaard met vele boetes waarbij ik tot de conclusie kwam dat ik deze capriolen beter op het circuit kon gaan vertonen; dit ben ik dan ook gaan doen vanaf medio 2009 en dit werd langzaam maar zeker steeds groter en serieuzer.

Seizoen 2022

Seizoen 2022
3 jaar verder als Road Racing Grunn gaan we ons 4e seizoen van start in 2022! Dit keer met een andere teamsamenstelling 🔥👌.

Voor het nieuwe seizoen heb ik mijzelf uiteraard weer bepaalde doelen gesteld en zal ik zoveel mogelijk starten in het IDC, doel hier is behalen van top 10 klasseringen bij de Pro Class 1000, TTKlassix F1 class en de endurence races die we gaan rijden. Tevens wil ik dit jaar mijn rondetijd richting de 1:48 brengen.

Als team zullen wij jullie allen blijven voorzien van verslagen van al onze avonturen op de diverse circuits met nieuwtjes en nog veel meer zoals jullie van ons gewend zijn!

 

Wat ik in 2019, 2020 & 2021 allemaal heb meegemaakt, zie je terug in onze raceverslagen en de media pagina!

Robin #758