Hallo racevrienden en geïnteresseerden!!!!

Ik ben Robin, 42 jaar en woonachtig in Niezijl, een klein dorpje onder de rook van Groningen. Hier woon ik met mijn prachtige gezin.

Al van jongs af aan was ik geïnteresseerd in de motorsport en dan met name MotoGP en WSBK. Vele jaren ging ik al naar de MotoGP in Assen, alwaar het motorvirus steeds heviger werd. In 2002 heb ik dan ook mijn motorrijbewijs gehaald en waande ik mijzelf al gauw een hele snelle jongen op de weg. Uiteraard ging dit gepaard met vele boetes waarbij ik tot de conclusie kwam dat ik deze capriolen beter op het circuit kon gaan vertonen; dit ben ik dan ook gaan doen vanaf medio 2009 en dit werd langzaam maar zeker steeds groter en serieuzer.

Na jarenlang wikken en wegen, kan het wel kan het niet, mede geïnspireerd door Joost van der Woude die ik heb leren kennen via motor-forum.nl, ga ik mijn motorpassie in 2019 de vrije loop laten en wel in de vorm van het competitief deelnemen aan een wegrace competitie. En dan ook nog eens in een team: Road Racing Grunn!!!!!!
Ik zal deelnemen in de RSZ Motorsport competitie. De planning is dat ik 1e paasdag 21 april mijn racelicentie behaal, om vervolgens op 22 april, 2e paasdag mijn 1e race te rijden met mijn Suzuki GSXR 750 k4.
Doel is om dit jaar deel te nemen aan zoveel mogelijk wedstrijden plus trainingen in diverse landen. Dit is al een doel op zich, gezien mijn drukke leven qua werk en mijn lieve gezin dat mij altijd steunt.

Wij als team zullen jullie allen gaan voorzien van verslagen van al onze avonturen op de diverse circuits met nieuwtjes en nog veel meer.

Uiteraard zijn jullie ook van harte welkom om mij/ons in actie te zien, om met ons de passie te delen en te mogen aanschouwen, wat een unieke sfeer in de racesport met zich mee brengt!

De voorlopige data staan vermeld op de website; de definitieve data waarop wij zullen racen zullen we tijdig kenbaar maken. Koffie plus iets erbij zal altijd voor jullie klaar staan.

See you on the track in 2019 to support us!!!!

Met veel dank aan onze sponsors en Club Tikkie ❤️

Wil jij ook sponsoren?

Join the Club!

Robin #