Hallo racevrienden en geïnteresseerden!!!

Teamfoto 2020 - Mooi Creatie

Ik ben Robin, 42 jaar en woonachtig in het hoge Noorden. Al van jongs af aan was ik geïnteresseerd in de motorsport en dan met name MotoGP en WSBK.

Vele jaren ging ik al naar de MotoGP in Assen, alwaar het motorvirus steeds heviger werd. In 2002 heb ik dan ook mijn motorrijbewijs gehaald en waande ik mijzelf al gauw een hele snelle jongen op de weg. Uiteraard ging dit gepaard met vele boetes waarbij ik tot de conclusie kwam dat ik deze capriolen beter op het circuit kon gaan vertonen; dit ben ik dan ook gaan doen vanaf medio 2009 en dit werd langzaam maar zeker steeds groter en serieuzer.

Seizoen 2019

Inmiddels zit het eerste wedstrijdjaar erop en wat voor jaar was dat!!! Vanuit de Rookie cup door gestoten binnen een jaar naar de Supersport 1000. En dan ook nog eens in een team: Road Racing Grunn!!!

Wat ik in 2019 allemaal heb meegemaakt, zie je terug in onze raceverslagen en de media pagina!

Seizoen 2020

Vooraf waren de verwachtingen hoog gespannen voor 2020 en was er een ambitieus raceseizoen uitgestippeld, echter leven we nu onder andere omstandigheden en zullen we daar flexibel mee om moeten gaan. Voor nu willen we gewoon vanaf medio 10 juni zoveel mogelijk trainingsmeters maken in de hoop dat als we nog wedstrijden gaan rijden dit jaar we goed voorbereid aan de start kunnen verschijnen 👍

Teamfoto 2020 - Mooi CreatieHoe wanneer en waar deze wedstrijden plaats gaan vinden is nog erg onzeker, via onze kanalen houden we jullie uiteraard op de hoogte.

Wij als team zullen jullie allen blijven voorzien van verslagen van al onze avonturen op de diverse circuits met nieuwtjes en nog veel meer.

Met veel dank aan onze sponsors en Club Tikkie ❤️

Wil jij ook sponsoren?

Join the Club!

Sponsor Robin

Robin #