Zaterdag 20 juni werd er opnieuw gereden op Assen, dit keer helaas zonder Joost #759 op de motor, maar wel met Robin #758, JK Motoren-Jeroen én Jeroen van der Put #137.

Deze dag werd georganiseerd door Circuitschool.nl en bij het inschrijven besloten we met zijn drieën in groep B te starten (de 1-na-snelste groep). Met goede weersvooruitzichten zou dit een mooie dag moeten worden!! ☀️

 

De dag van Robin #758

Door in de B groep te starten met z’n drieën, was ik mij bewust dat ik deze dag veel in zou moeten halen en dus de rondetijden niet heel hoog zouden zijn. De focus zou ik daarom leggen op het rijden van nette lijnen en het rijden van een ander schakelpatroon (Ramshoek in 4 en Ossenbroeken in 2).

Beide doelstellingen zijn behaald echter blijven we kritisch 😉 de lijnen kunnen nog netter, dus nog meer de hele baan gebruiken. Ondanks het inhalen, kon ik vrij constant rond mijn snelste rondetijd rijden en kan ik -met inhalen erbij- inmiddels redelijk makkelijk in de 1:53 rijden. Prima dus! 👍

Hoogtepunt van de dag 🔥🔥

Tijdens Sessie 5 hadden Robin #758 en Jeroen #137 twee vrije ronden en hebben ze er nog even flink aan getrokken. Dat eindigde in 2x een 1:53 ✊ Volgende keer maar weer de snelste groep pakken 😉👊 Bedankt Jeroen #137, voor de beelden gefilmd vanaf de ZX10R:

 

De foto’s, en op naar Zandvoort!

Het was een vet gezellige dag, zo ook te zien op de foto’s hieronder. We hebben veel bekenden gesproken en het was té leuk dat Robin Jeroen #137 naar een nieuw PR op Assen kon helpen… good effort mate!!!

Op naar de volgende: 26 juni gaan we naar het vernieuwde F1 Circuit van Zandvoort💥

Categories: Vrij rijden