Afgelopen zaterdag stonden we als Team Grunn voor het eerst sinds lange tijd weer met alle drie de rijders aan de start van een race๐Ÿ‘Œnamelijk de #180vanAssen georganiseerd door de Circuitschool.nl . Doel was simpel….lol maken en dat is ruim behaald!

In de ochtend werd gekwalificeerd op een 24e plek van de 45 teams, lees hieronder de belevingen van de rijders.

Robin Ontrack deed de Le Mans start en hoe !!! vanaf P24 bracht hij het team naar P6 overall voor een poosje. Van de 3 uur geracet heeft hij bijna 2 uur voor zijn rekening genomen ook door de vele code 60’s. Tijdens zijn tweede stint van 1 uur en 2 minuten๐Ÿ™ˆ bleven zijn tijden naar beneden zakken maar het benzinepeil ook ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ. Mede hierdoor moest hij binnenkomen, moe maar zeer voldaan!

Jordy Rijnvis kon zich goed verbeteren tijdens de twee korte trainingsmomenten voor de race in de ochtend. Hij ging als derde rijder de baan op voor zijn eerste stint en kon zich elke ronde verbeteren dit bleek wel uit een prachtig nieuw pr van 1.57,4๐Ÿ”ฅ. Bij binnenkomen van zijn eerste stint bleek helaas dat Jordy gecrashed was met een highsider in de Strubbenbocht ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜ฌ. Helaas was dit voor hem ook direct einde dag en naar wat later blijkt een vervelende blessure.

Dave Kooij was er sinds lange tijd weer bij in wedstrijdverband en moest tijdens zijn eerste stint weer enorm wennen wat ook niet zo gek is. Zijn tweede stint ging velen malen beter en merkbaar kwam het plezier weer bij hem terug, wat mooi om te zien!!! Met mooie constante tijden was aan hem de eer om de endurance race te finishen op een prima P20 overall.

Al met al was dit een top dag met een prachtig Team waar iedereen trots op is en hard voor werkt om dat zo te houden ๐Ÿ–ค๐Ÿค๐Ÿงกโค๏ธ. We bedanken iedereen die langskwam om ons even gedag te zeggen en succes te wensen๐Ÿ™. Jordy beterschap en hopelijk herstel je snel!