Jordy

Driver #270

Ik ben Jordy Rijnvis 29 jaar, kom uit Hoogezand en ben 1 van de 2 rijders binnen Team RoadRacingGrunn. Sinds 2017 heb ik mijn motorrijbewijs en werd mijn gevoel voor motorrijden steeds sterker. Na een jaartje heb ik mijn straatmotor ingeruild voor een circuit motor en zo ben ik in 2018 in contact gekomen met Team RoadRacingGrunn. Na meerdere circuitdagen en momenten dat ik het Team geholpen heb tijdens de endurance – en sprintwedstrijden ben ik uiteindelijk in 2022 gevraagd om rijder te worden van Team Grunn. Vanaf dat moment zit ik bij dit fantastisch Team en zet ik mezelf 100% in om steeds beter en sneller te worden! In 2023 heb ik mijn racelicentie gehaald en met dit papiertje op zak ben ik van start gegaan in het IDC kampioenschap en wel in de ProClass1000 met mijn Yamaha R1. Afgelopen jaar ging het steeds beter kwa tijden,houding en noem maar op en uiteindelijk gingen mijn rondetijden ook beetje bij beetje naar beneden. Na een 3daagse in Frankrijk op circuit Ecuyers in Augustus ging het opeens heel snel, van een 2:01 ging ik uiteindelijk naar een 1:57 laag! Helaas eindigde mijn seizoen met een crash, terwijl er meer in zat. Mijn beste klassering over het hele seizoen was een P13 behaald in een regenrace.

Mijn doelstelling voor aankomend jaar is mijn leerjaar omzetten in nog meer progressie om nog verder naar voren te komen in het sterke startveld van de Proclass1000. Verder gaan we ook weer deelnemen aan de diverse endurancewedstrijden die gereden gaan worden met het Team